Mattis Øybøs Elskere @ForlagetOktober @mattiso

Mattis Øybøs Elskere minner om en gresk tragedie. Romanen er en moderne norsk tragedie. Med bakgrunn i 22. Juli og dets ondskap (“ondskap er en time med gevær på en øy”), blir vi vitner til en cocktail av kjærlighet, løgn, kunst, galskap, makt og penger, familie og venner relasjoner. Teknologien og dets utvikling spiller også en rolle. Jeg elsker de gamle bilder som kommer opp fra de gamle mobiler. Hvorfor har jeg ikke selv  skrevet noe sånt? Jeg er så imponert at noen klarer å skrive en roman som inneholder så mange store konsepter og referanser, en roman som aldri blir kjedelig eller patetisk. Jeg gir 6 stjerner.  Jeg håper det blir oversatt til engelsk i hvert fall.  Anbefales.

unnamed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s