Innsirkling 1,2,3

I hele sommer, har jeg lyttet, lest, skrevet ned navn og steder, spurt Geir utallige ganger spørsmål a la  “hva betyr vindauge?”.
Carl Frode Tiller er nå blant mine favoritter, foran Ferrante og Knausgård.
Jeg sitter med mange spørsmål. Hvordan fikk Marius vite om sin biologiske far? Og får David vite om ham? Problemet med å høre på lydbok er at noen ganger jeg sovner, eller jeg drømmer meg bort. Det hender jeg gråter som et barn mens jeg lytter, som i går når jeg skulle lufte Nino i Osloveien og David møter igjen sin gran onkel, bror til morfar Erik, som ennå er der ved barndommshjemmet og snakket slik man snakket når David var liten. Som jeg hadde elsket å møte en gang til mine grandonkler og grandtanter i Pescia.

Har du svar på mine spørsmål om Innsirkling send meg en melding eller legg en kommentar. Jeg skal lytte til bok 3 en gang til nå.

images

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s