@TFBib Disse øyeblikk – Herbjørg Wassmo

51t3O+QpI+L._SX264_BO1,204,203,200_

Jeg hadde lånt min Kindle til en god venninne og dro derfor til bibliotek for å hente meg et par bøker. Fint å komme inn i Folkebibliotek, gode minner, dette må jeg gjøre ofte selv om jeg har Kindle. Jeg lånte “Disse øyeblikk” som er helt ok bok, men det er litt trist at en som har skrevet store verk som Dina, ender opp i sine gamle dager å skrive en autobiografisk bok som kunne ha vært skrevet i 70 tallet. Minnet meg om feministen Bjørg Vik, som jeg begynte å lese i 1989 etter norsk kurs trinn 1 og som jeg lærte mye av – både språk og norsk kultur. “Disse øyeblikk” er en helt grei bok, du kan lese den om du ikke har noe annet å lese, men jeg vil ikke anbefale den. Muligens, om du er ei norsk dame i samme generasjon som Wassmo forstår du boka på en annen måte enn meg.

Picture: Dina – versione italiana. Libro che consiglio a chi voglia leggere un bel libro norvegese.

2 thoughts on “@TFBib Disse øyeblikk – Herbjørg Wassmo”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s