#norsk #bøker #reading #books @KristinaOhlsson #AliceWonderland

Jeg har lest Englevaktene Kristina Ohlsson. I de siste årene har jeg lest lite på norsk fordi det var så vanskelig å lese på Kindle. Nå er det lett, for eksempel gjennom ARK, det koster bare 3 ganger så mye å lese en norsk bok enn en italiensk eller engelsk men siden jeg har råd og siden jeg trenger og vil være integrert i det norske/skandinaviske samfunnet så er det verdt.

Jeg fant ut at dette var den tredje i en trilogi. Jeg skal lese de andre to også men jeg må vente på ferie eller jeg må bli syk igjen (jeg var syk mandag og tirsdag) og jeg håper jeg ikke blir syk på en stund.

Det er veldig avslappende å lese krim, jeg har egentlig ikke forstått om hvor skyldig professoren var, men det får bli et forskningspørsmål, hvis ikke noen av dere har lest og vil forklare.

Nå hører jeg på Alice in Wonderland på italiensk på audible og det er nydelig. Må snart ut å gå med Alice og Nino i det fine været.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s