@drfinge @ntnu #utmatrikulering

picts by @Kai

“Ikke rikdom resultat og ranking som er mål men relasjoner” Alf Inge Wang


“Fra 1. august 2017 er dere i nye jobber og jeg igjen en vanlig professor. Min periode går mot slutten og jeg har nemlig ikke søkt instituttleder jobb. Jeg er ikke sliten tvert imot er jeg full av nysgjerrighet på det som skal komme. Jeg skal gå tilbake til forskning og undervisning og jeg må bare jobbe videre med min Den Lille Dørfruen. Jeg har en drøm å lage et ecosystem av fortellinger, spill, kunstinstallasjoner, som skal hjelpe flere å forstå og bidra til samspill mellom data, kunst, intelligens, og kjærlighet. Jeg håper dere har store drømmer om å forandre verden til en bedre verden ved hjelp av Data, Kunst, Intelligens og Kjærlighet. Jeg takker for invitasjon, for æren å kunne være deres instituttleder i 4 år, og ønsker dere masse gratulerer med dagen!” Letizia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s