#norsk #kurs

nonna-sorda-29310006.jpgJeg vurderer å melde meg på norsk kurs igjen fordi plutselig folk rundt meg har begynte å si “ÆH?” “hva sa du?”. Til alle oss, vennligst lytt, la utlendinger snakke norsk og prøv å forstå. Gi oss eller en liten tilbakemelding på hva vi sier feil. Hvis dere ikke forstår meg, kan det ikke være lett for de nye å starte.

.ps det kan ha noe med alder til dem rundt meg å gjøre. Guttene og jenter på Studentersamfundet i 1989 forsto meg etter 6 uker norsk kurs 🙂

.pps jeg må finne en løsning ellers blir det ikke lett å bli gammel her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s