@ntnu Kjell Bratbergsengen #NTH #datateknikk

2015-07-30 10.24.582015-07-30 10.35.30

Jeg blir, som kjent, mindre og mindre glad i papir og gamle gjenstander jo eldre jeg blir. Bare noen få viktige ting overlever mine rydde stunder. Men, i dag ble jeg glad når jeg fant i min postkasse en gammel perm som inneholder gamle gule ark fra tidlig 80 tallet som handler om utdanning i databehandling og datateknologi, forhold mellom databehandling, teknisk kybernetikk og teleteknikk og til og med et spørreskjema laget i forbindelse med en undersøkelse blant uteksaminert fra kullet H78/V79 ved linjen for databehandling.

Permen inneholder til og med noen håndskrevet ark som beskriver data kurs tilbyd i UiO, UiB, Universitet i Tromsø, distrikthøgskoler Agder, Møre og Romsdal, Nordland, Rogaland, Telemark, Østfold, og i Sverige og Danmark.Imponerende oversikt, gitt at man ikke bare kunne søke på nett i de gamle dager. Jeg er også imponert at Kjell Bratbergsengen fremdeles hadde den permen og stolt at han har gitt den til meg. Kom å låne permen om du er interessert.

One thought on “@ntnu Kjell Bratbergsengen #NTH #datateknikk”

  1. Hei – jeg fant tilfeldigvis denne gamle posten da jeg søkte på noe utdanningsrelatert. Jeg tror det var jeg som laget den håndskrevne rapporten, jeg kjenner igjen både skriften og innholdet. Jeg tilhørte det første kullet som ble tatt opp (høsten 1978) ved det som da het Linjen for databehandling og jobbet som assistent for KB mens jeg gikk 3. eller 4. året. Jeg satt på et kontor på instituttet og ringte rundt til de forskjellige utdanningsinstitusjonene. PCen var ikke oppfunnet, så det meste var på papir.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s