@ntnu Kjell Bratbergsengen #NTH #datateknikk

2015-07-30 10.24.582015-07-30 10.35.30

Jeg blir, som kjent, mindre og mindre glad i papir og gamle gjenstander jo eldre jeg blir. Bare noen få viktige ting overlever mine rydde stunder. Men, i dag ble jeg glad når jeg fant i min postkasse en gammel perm som inneholder gamle gule ark fra tidlig 80 tallet som handler om utdanning i databehandling og datateknologi, forhold mellom databehandling, teknisk kybernetikk og teleteknikk og til og med et spørreskjema laget i forbindelse med en undersøkelse blant uteksaminert fra kullet H78/V79 ved linjen for databehandling.

Permen inneholder til og med noen håndskrevet ark som beskriver data kurs tilbyd i UiO, UiB, Universitet i Tromsø, distrikthøgskoler Agder, Møre og Romsdal, Nordland, Rogaland, Telemark, Østfold, og i Sverige og Danmark.Imponerende oversikt, gitt at man ikke bare kunne søke på nett i de gamle dager. Jeg er også imponert at Kjell Bratbergsengen fremdeles hadde den permen og stolt at han har gitt den til meg. Kom å låne permen om du er interessert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s