@ntnu

Meld deg på Læringsfestivalen 2015

Å lære er å forberede seg til å gjøre noe nytt eller til å tenke nye tanker. Jeg skriver en blogg post fordi jeg har lovet jeg skulle reklamere for Læringsfestivalen 2015. Jeg gjør noe som er nytt for meg. Jeg har blogget i 11 år, men aldri har jeg skrevet en blogg post fordi jeg hadde lovet at jeg skulle gjøre. Det er mange måter å lære. Man kan lese en bok. Man kan prøve å gjøre noe nytt, se på resultater og reflektere over det som har skjedd. Viktigste av alt, kan man komme sammen med andre for å utveksle og reflektere over de tiltak man har gjort, det man har oppnådd, de problemene som har oppstått. Det er det som er etymologi til ord universitet, det kommer fra univers, noe som har med mangfold som kommer sammen for å danne og spre kunnskap. Når vi er sammen vi vil gjerne ha det gøy, derfor festival. Se på programmet: MOOC og Flipped Classroom, Rom for lek, Social Media and Co-learning og mye annet.  Fungerte dette? Har jeg lært noe?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s