@ntnu #outlook #google #avhengighet #app Lørdag ettermiddag beslutning

Lørdag ettermiddag beslutning. Jeg kapitulerer. Jeg vil flytte til outlook kalenderen for å takle mine NTNU plikter litt mer effektivt.
1. hvilken app kan jeg bruke på Android-telefon for å få tilgang til min outlook kalenderen?
2. hvordan kan jeg vise min kalender til verden som jeg gjør nå med google?
3. Hvordan skal jeg takle google avhengighet?

One thought on “@ntnu #outlook #google #avhengighet #app Lørdag ettermiddag beslutning”

  1. Haha, samme historie her! Jeg har længe brugt gmail og google drive, som min egen lille parallelvirksomhed; har skiftet til outlook for at tækkes kollegerne;

    Android app. Jeg har downloaded én der hedder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outlook.Z7&hl=da, men fordi jeg ikke har admin rettigheder må jeg få vores IT-fyr til at gi mig adgang….

    Google-afhængighed. Når du bruger Outlook, og du fx skriver en kontaktpersons forbogstaver i “to” feltet, og Outlook IKKE finder personen, – selvom du MED SIKKERHED har skrevet med ham før. Mit bedste råd er: luk øjnene og tænk på noget rart (altså noget andet end outlook)

    Held og lykke med konverteringen!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s