#hund #cane #morso #Trondheim #traduzione #Italiano #norsk

IMG_3499Onsdag Nino ble bitt av en grå kongpuddel i skogen bak Sverresborg museum (i halen). Nino er litt syk men han vil bli bra. Det som er forferdelig er at hundeeieren i stedet for å unnskylde seg sa “det er din hund som startet, han knurret på min”. Jeg lærte at Nino kommer alltid til å gå i bånd. Jeg lærte enda en gang at alle som behandler deg (meg!) dårlig er de som er usikre og som har skyld.

mercoledi nino e’ stato morso da un grande barboncino grigio nel bosco dietro Sverresborg museum. E’ un morso alla coda. Nino sta malino ma se la cavera’. La cosa terribile e’ che la padrona del cane invece di scusarsi mi ha detto: e’ colpa del tuo cane che aveva ringhiato al mio. Ho imparato che Nino stara’ sempre al guinzaglio. Ho imparato ancora una volta che chi ti tratta male e’ chi e’ insicuro e chi in realta’ ha la colpa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s