My reflections about Trygve Lundemo’s article in Adressa today (in Norwegian)

Det er ikke nytt at jeg tyr til tårene men første gangen at jeg lar tårene falle ned på en papir utgave av adressa. Og kanskje det blir sist, siden vi har nettopp avbestilt papir adressa. Men dette var ikke det jeg ville si.

Jeg tror jeg ble gammel en gang i tidlig 2000 når jeg så en film ( du ville like den http://en.wikipedia.org/wiki/The_Best_of_Youth) som fikk meg til å se tilbake på familie historie, fascismen, de Røde Brigaden og det hele.

I år griner jeg igjen foran Halvbror og Hvem tror du er og ser tilbake. For meg som har bodd her 50% av livet og som i slutten av 80 tallet sa til meg at jeg hadde mer i felles med tøffe norske venner på Gløshaugen enn mine jålete italienske venninner, er dette kanskje enda større enn for dere som tross alt befinner dere fremdeles i Trøndelag regionen. Jeg tenker mer og mer på mine italienske venner.

Anyway, jeg må begynne igjen å jobbe nå og slutte å tenke på Halvbror (var de egentlig brødrene? Er Fred egentlig halvbror med sin mor?).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s