Flagg vaier i Mai

1. Mai 1989 var også en mandag. Jeg forlot Trondheim etter ei uke opphold. Min første. I kofferten hadde jeg en oransje bok om det norske språk. Flagg vaier i Mai. En flau sau i August. Syv nye dyner. Mitt nye språk, mitt nye land. Det var Even K. som hadde inspirert meg å kjøpe den bok og fortalte at ei fransk dame, året før, hadde lært norsk. Jeg håper å inspirere dere alle som ikke ennå har lært, å lære norsk, å snakke, å skrive, å feile. Vi har en forpliktelse for dette landet som gir oss arbeid, fred og håp. Gratulerer med 1.Mai Norge! 🇳🇴❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s